Fysioterapeutti, Kuntoutuskeskus Otsonlinna, Ähtäri, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
08.10.2021-30.11.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme fysioterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinnan Terveyden Kuntoutuskeskus Otsonlinnaan Ähtäriin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja työtehtävästä antaa palveluvastaava Riitta Rajalahti p. 040 1825908 tai palvelupäällikkö Riitta Paalanen p. 040 6724399
Kuvaus

Kuntoutuskeskus Otsolinna tarjoaa moniammatillista laitoskuntoutusta sotiemme veteraaniväestölle sekä ortopedisille, neurologisille ja geriatrisille asiakkaille. Lisäksi toimimme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja kuntoutuskurssien palveluntuottajana. Avomuotoisia kuntoutuspalvelujamme ovat kuntouttava päivätoiminta, terveysliikuntaryhmät sekä fysio- ja allasterapia. 

Edellytämme valitulta henkilöltä fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön.

Etsimämme henkilö omaa hyvät työyhteisötaidot ja on mukautumiskykyinen sekä asiakaslähtöinen. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.