Aurinkoisia tiimipelaajia majoitustilojen siivoukseen, SOL Palvelut Oy, Kuortane

Haku voimassa
24.10.2021 asti
Lyhyt kuvaus
Tehtäviin kuuluu majoitushuoneiden ja yleisten tilojen, ravintoloiden ja kokoustilojen siivousta itsenäisesti. Työhön ei vaadita aikaisempaa kokemusta.
Työnantaja
SOL Palvelut Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Puhtaanapito
Työn tyyppi
Osa-aikatyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Marika Moisio p. 0405156460, marika.moisio(at)sol.fi
Kuvaus

Haemme Kuortaneella sijaitsevaan asiakaskohteeseemme

AURINKOISIA TIIMIPELAAJIA MAJOITUSTILOJEN SIIVOUKSEEN

Tehtäviisi kuuluu majoitushuoneiden ja yleisten tilojen, ravintoloiden ja kokoustilojen siivousta itsenäisesti. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää, meille on reipas asenteesi ja halua sitoutua tehtäviin, sillä me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja esimiehen jatkuvan tuen.

Työpäivät sijoittuvat maanantain ja sunnuntain väliseen aikaan työvuorolistan mukaisesti. Työvuorot alkavat päivän tehtävistä riippuen joko varhain aamulla klo 5:30 ja puolen päivän tienoilla klo 11:30. Työtunnit vaihtelevat asiakastilanteen mukaan, joten vaihtelua riittää 10-37,5 tunnin välillä viikossa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä työpaikasta tai kenties meistä työnantajana? Lisätietoja sinulle antaa palveluesimies Marika Moisio p. 0405156460, marika.moisio(at)sol.fi

Haethan tehtävään mahdollisimman pian täyttämällä sähköisen hakulomakkeemme, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Linkki hakulomakkeeseen: https://ats.talentadore.com/apply/aurinkoisia-tiimipelaajia-majoitustilojen-siivoukseen-kuortaneelle/D4ljlD