Palveluvastaava yösiivoukseen, SOL Palvelut Oy, Ähtäri

Haku voimassa
25.10.2021 asti
Lyhyt kuvaus
Tässä myymäläkohteessa työskentelet itsenäisesti vastaamalla tilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Työtunnit viikossa vaihtelevat jopa 10-30:n välillä. Työssä ei vaadita aikaisempaa kokemusta.
Työnantaja
SOL Palvelut Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Puhtaanapito
Työn tyyppi
Osa-aikatyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Marika Moisio, p. 040 5156460 etunimi.sukunimi@sol.fi
Kuvaus

Nyt on tarjolla työtilaisuus kaikille yökyöpeleille!

Etsimme osaksi aurinkoista perhettämme yövirkkua

PALVELUVASTAAVAA MYYMÄLÄSIIVOUKSEEN

Tässä myymäläkohteessa työskentelet itsenäisesti vastaamalla tilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Työvuorot sijoittuvat aamukahden ja aamun välille ja työtunnit viikossa vaihtelevat jopa 10-30:n välillä. Oman kiinnostuksen mukaan on mahdollisuus kasvattaa työtunteja yhdistämällä muita työkohteita omaan työskentelyalueeseen.

Valittavalta henkilöltä odotamme reipasta asennetta työntekoon ja halua sitoutua työtehtäviin. On eduksi, jos sinulla on valmiiksi kokemusta vastaavasta työstä, mutta tärkeintä meille on sinun oma motivaatiosi, sillä me perehdytämme sinut kyllä huolella kohteeseesi ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin.

Hyvän perehdytyksen lisäksi tarjoamme sinulle koko tiimin vankkumattoman tuen ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa.

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen huolella ja kertomalla, miten yötyö sopii sinun arkirytmiisi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Marika Moisio, p. 040 5156460 etunimi.sukunimi@sol.fi

Hakulomakkeen linkki: https://ats.talentadore.com/apply/palveluvastaava-yosiivoukseen/ZqLO28