Palveluvastaava siivoustyöhön Ähtäriin, SOL Palvelut Oy, Ähtäri

Haku voimassa
17.10.2021 asti
Lyhyt kuvaus
Työtä tehdään erilaisissa asiakaskohteissamme niiden tarpeiden mukaan. Mahdollisuus joko koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.
Työnantaja
SOL Palvelut Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Puhtaanapito
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Marika Moisio p. 040 5156460, etunimi.sukunimi@sol.fi
Kuvaus

Olemme jatkaneet hakuaikaa ja etsimme edelleen aurinkoiseen porukkaamme aktiivista tiimipelaajaa

PALVELUVASTAAVAKSI SIIVOUSTEHTÄVIIN ÄHTÄRIN ALUEELLE

Työtä tehdään erilaisissa asiakaskohteissamme niiden tarpeiden mukaan. Mahdollisuus joko koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Valittavalta henkilöltä odotamme reipasta asennetta työntekoon ja halua sitoutua työtehtäviin. On eduksi, jos sinulla on valmiiksi kokemusta vastaavasta työstä, mutta perehdytämme sinut kyllä huolella kohteeseesi ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin.

Hyvän perehdytyksen lisäksi tarjoamme sinulle koko tiimin vankkumattoman tuen ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa. Haluamme huolehtia myös työntekijöittemme hyvinvoinnista ja siksi teetämme säännöllisesti Ilopuntari-kyselyitä koko henkilökunnallemme.

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat mahdollisimman pian, joten hae paikkaa täyttämällä hakulomakkeen huolella ja kerro meille, miten tämä tehtävä sopii sinulle. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Marika Moisio p. 040 5156460, etunimi.sukunimi@sol.fi

Linkki hakulomakkeeseen: https://ats.talentadore.com/apply/palveluvastaava-siivoustyohon-ahtariin/m2pY7Z