ALUMIINIHITSAAJIA

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Inhan Tehtaat Oy Ab on Euroopan suurin alumiinivenevalmistaja ja markkinajohtaja Pohjoismaissa. Valmistamme tunnettuja suomalaisia venemerkkejä Busteria, Yamarinia ja Yamarin Crossia.
Työnantaja
Inhan Tehtaat Oy Ab
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Veneteollisuus
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Manager, Production Kimmo Multaniemi
Kuvaus

Inhan Tehtaat Oy Ab on Euroopan suurin alumiinivenevalmistaja ja markkinajohtaja Pohjoismaissa. Valmistamme tunnettuja suomalaisia venemerkkejä Busteria, Yamarinia ja Yamarin Crossia. Toimintaamme on aina ohjannut tinkimätön halu valmistaa ja kehittää laadukkaita, kestäviä ja innovatiivisia veneitä asiakkaillemme. Toimistomme sijaitsee Raisiossa ja oma tehtaamme Ähtärissä. Inhan Tehtaat Oy Ab on osa Yamaha Motor Europe -konsernia.

Haemme palvelukseemme Ähtärin tehtaalle

ALUMIINIHITSAAJIA

Toivomme Sinulta

Soveltuvaa koulutusta ja/tai alan työkokemusta ,motivoituneisuutta ja hyvää asennetta työntekoon, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta sekä  valmiutta vuorotyöhön.

Tarjoamme Sinulle

Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua tarpeen mukaan, ammattitaitoisen henkilöstön tuen, mahdollisuuden olla valmistamassa Suomen suosituimpia venemalleja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Production Kimmo Multaniemi puh. 040 767 2205. Voit myös jättää soittopyynnön viestillä tai vastaajaan. Toimitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään to 28.10.2021 osoitteessa www.buster.fi/open-positions. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.