VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Inhan Tehtaat Oy Ab on Euroopan suurin alumiinivenevalmistaja ja markkinajohtaja Pohjoismaissa. Valmistamme tunnettuja suomalaisia venemerkkejä Busteria, Yamarinia ja Yamarin Crossia.
Työnantaja
Inhan Tehtaat Oy Ab
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Veneteollisuus
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Kuvaus

Inhan Tehtaat Oy Ab on Euroopan suurin alumiinivenevalmistaja ja markkinajohtaja Pohjoismaissa. Valmistamme tunnettuja suomalaisia venemerkkejä Busteria, Yamarinia ja Yamarin Crossia. Toimintaamme on aina ohjannut tinkimätön halu valmistaa ja kehittää laadukkaita, kestäviä ja innovatiivisia veneitä asiakkaillemme. Toimistomme sijaitsee Raisiossa ja oma tehtaamme Ähtärissä. Inhan Tehtaat Oy Ab on osa Yamaha Motor Europe -konsernia.

Haemme palvelukseemme Ähtärin tehtaalle

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Toivomme Sinulta

motivoituneisuutta ja hyvää asennetta työntekoon, hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta, valmiutta vuorotyöhön, halua kehittää aktiivisesti toimintamalleja sekä toimeenpanna muutoksia. Positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä hyvää paineensietokykyä, kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän hallinnasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle

Tuotteiden vastaanottoa ja lähettämistä päävarastolla, tuotteiden keräilyä settikärryihin, osastoilla suoritettavia varastohenkilöiden töitä ja palveluja, trukkipalvelua ja tavaroiden siirtoja,  sisäisen logistiikan mahdollisia muita töitä ja asennuksia, mahdollisuuden olla mukana valmistamassa Suomen suosituimpia venemalleja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Factory Logistics, Safety and Real Estate Jari Peltoniemi puh. 0400 470 314. Parhaiten tavoitat hänet arkipäivisin klo 10-13 tai jättämällä soittopyynnön viestillä tai vastaajaan. Toimitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään to 28.10.2021 osoitteessa www.buster.fi/open-positions. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.