Ohjaaja Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Alavus/Ähtäri, Kuusiolinna Terveys

Haku voimassa
15.06.2020-19.07.2020
Lyhyt kuvaus
Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.8.2020- 31.10.2020 Kuusiolinna Terveys Oy:n mielenterveys- ja päihdepalveluihin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus / Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
vastaava sairaanhoitaja Taru Kara, taru.kara@pihlajalinna.fi (tavoitettavissa viikoilla 26-29) tai palvelupäällikkö Johanna Eväsoja, johanna.evasoja@pihlajalinna.fi (tavoitettavissa viikoilla 25-26)
Kuvaus

Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää työskentelyä tarpeen mukaan sekä asumisyksikkö Tusanhovissa Alavudella ja Mt-tiimi Ähtärissä. Tusanhovi tarjoaa palvelu- ja tukiasumista mielenterveyskuntoutujille, päihdeasiakkaille sekä kehitysvammaisille asukkaille. Ähtärin Mt-tiimi tarjoaa tukiasumista mielenterveyskuntoutujille ja päihdeasiakkaille.

Ohjaajan työhön kuuluu asiakkaiden ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa ja itsenäisessä asumisessa niin asumisyksikössä kuin asiakkaiden omissa kodeissa. Ohjaajan työ on monipuolista työtä, jossa tärkeää ovat vuorovaikutustaidot sekä asiakkaan arjen sujumisen tukeminen itsemääräämisoikeus huomioiden. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.Jos koet, että olet etsimämme henkilö, niin lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta. Haastattelut järjestetään heti hakuajan päätyttyä. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.