Lähihoitaja Varahenkilöstö, Kuusiolinna Terveys Oy, Alavus

Haku voimassa
20.04.2022-30.09.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Varahenkilöstöön.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja työtehtävästä antaa Kuusiolinna rekrytointi p. 040 641 6796, rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kuusiolinna Terveydessä toimivan Varahenkilöstöyksikön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä joihin kuuluu mm. perusterveydenhuollon, kotihoidon sekä ikäihmisten ja kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen palvelut. Toimipisteet sijaitsevat Alavudella, Kuortaneella, Ähtärissä ja Soinissa.

Varahenkilöstöyksikön kautta sinulla on mahdollisuus tutustua Kuusiolinna Terveyden eri toimipisteisiin ja pääset näin laajentamaan omaa ammattitaitoasi. Työ varahenkilöstössä on monipuolista ja vaihtelevaa, minkä vuoksi arvostamme hakijoissa myönteistä asennetta sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa.

Hakijalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa. Tehtävä sopii sekä työuraansa aloittelevalle tulevaisuuden tekijälle tai jo kokeneemmalle ammattilaiselle. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, sisältäen myös viikonloppuvuoroja.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Työntekijöidemme käytössä ovat kattavat henkilöstöedut, muun muassa laajat työterveyden palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassietu.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tai terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan kotiyksiköstä riippuen. Varahenkilöstössä työntekijöille maksetaan varahenkilöstölisää.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.