Puutarhuri, Alavuden kaupunki, Alavus

Haku voimassa
30.11.2021 asti
Lyhyt kuvaus
Puutarhuri toimii kausityöntekijöiden tiimivetäjänä. Toimenkuvaan kuuluu oman vastuualueen viherkunnossapidon ammattitöitä laajalla skaalalla puiden leikkauksesta puhtaanapitoon ja viherrakentamiseen.
Työnantaja
Alavuden kaupunki
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Piha ja puutarha
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
B-luokan ajo-oikeus
Lisätietoja antaa
Viheraluemestari Sanna Karhu puh. 0400 668 106
Kuvaus

Puistotoimen tehtävänä on julkisten viheralueiden suunnittelu, leikkipaikkojen rakentaminen ja ylläpito, kaupungin omistamien kiinteistöjen ja vuokratalojen piha-alueiden viherhoito, taajama- ja talousmetsien hoito sekä uimarantojen kunnossapito. Tehtäviin kuuluu myös neuvonta viherasioissa ja palveluiden tuottaminen kaupungin muille toimintayksiköille.

Puutarhuri toimii kausityöntekijöiden tiimivetäjänä. Piiripuutarhurin toimenkuvaan kuuluu oman vastuualueen viherkunnossapidon ammattitöitä laajalla skaalalla puiden leikkauksesta puhtaanapitoon ja viherrakentamiseen. Piiripuutarhuri vastaa myös muiden alueiden työtehtävien suunnittelusta ja aikatauluttamisesta. Olethan siis valmis tarttumaan erilaisiin työtehtäviin sekä työvälineisiin aina tilanteen mukaan.

Edellytämme valitulta henkilöltä viherkunnossapidon työkokemusta, kasvillisuuden tuntemusta ja kasvien hoidon osaamista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi puutarhurin tutkintoa. Hakijalla on hyvä olla myös perustietoa siitä, miten pihan muut ratkaisut vaikuttavat kasvillisuuteen ja viheralueisiin.

Lisäksi tehtävän hoitaminen vaatii B-ajokorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Tietoteknisistä taidoista on hyötyä, jotta toimeksiannoista sopiminen ja raportoiminen sujuu sähköisissä kanavissamme.

Moottorisahan ja ajettavien työkoneiden käyttökokemus tai kiinnostus konetöiden opetteluun katsotaan eduksi. Puutarhurina tarvitset myös sujuvia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä töiden organisointikykyä. Etsimämme henkilö onkin oma-aloitteinen ja joustava tiimipelaaja, jolta onnistuu niin itsenäinen työ kuin työparin ja tiimin kanssa yhdessä toimiminenkin. Haluat myös jakaa ammatillista osaamistasi muiden tekijöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työkentän sekä kokeneiden viherammattilaisten tiimin tuen. Alavuden kaupunkistrategian mukaisesti olemme nostamassa viheralueita entiseen kukoistukseensa ja rakennamme monimuotoista viherkaupunkia hyvällä sykkeellä. Haluamme olla mukana viheralueiden kunnossapidon kehityksessä ja kannustammekin työntekijöitämme innovatiiviseen ajatteluun ja uuden oppimiseen.

Lisätietoja

http://www.alavus.fi

Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/392685/fi_FI