Ravintolapäällikkö, Silmui Oy, Subway Tuuri, Alavus

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Ravintolapäällikkö vastaa ravintolan ja henkilökunnan ohjauksesta, tuotteiden valmistuksesta, ravintolan siisteydestä ja asiakaspalvelu- ja myyntityöstä Subway®- konseptin mukaisesti.
Työnantaja
Silmui Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Ravintola
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
jari.harju@subway.fi
Kuvaus

Oletko tiimipelaaja ja intohimosi on palvella asiakkaita hyvin yhdessä maailman johtavista pikaruokaketjuista? Haluatko johtaa nuorekkaan tiimisi huipputuloksiin Tuurin Subwayssa? Oletko innokas oppimaan uutta ja haluat tehdä työsi hyvin?

Jos tämä kuulostaa sinulle tutulta, saatat olla juuri oikea henkilö vetämään tiimiämme Tuurissa! Asenne ratkaisee!

Haemme RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ Tuurin Subway®- ravintolaan.Ravintolapäällikkö vastaa ravintolan ja henkilökunnan ohjauksesta, tuotteiden valmistuksesta, ravintolan siisteydestä ja asiakaspalvelu- ja myyntityöstä Subway®- konseptin mukaisesti. Työ on pääosin suorittavaa työtä. Lisäksi tehtäviin kuuluu satunnaista toimistotyötä sekä ravintolan toimintojen kehittämistä.

Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta ravintola-alan tai myynnin työtehtävistä. Olet positiivinen, oma-aloitteinen, innokas tiimin vetäjä, tiimipelaaja sekä sisukas viemään asiat maaliin! Haluat tehdä työsi hyvin ja olet motivoitunut kehittämään toimintaa yhdessä tiimisi kanssa.

Toivomme, että olet työtä pelkäämätön, ylpeä osaamisestasi ja haluat kehittyä työssäsi. Järjestämme uudelle esimiehelle perehdytyksen uuteen yritykseen, koulutamme Subway työtehtäviin sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä uralla.

Lisätietoa ja hakemukset suoraan jari.harju@subway.fi.

Kyseessä on kahdessa vuorossa tehtävä kokopäivätyö. Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.