Hotelli- ja kauppakeskussiivoojia Tuuriin

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Tule meille siivoojaksi ainutlaatuiseen ja asiakaslähtöiseen ympäristöön Keskisen Kyläkauppaan ja Hotelli OnnenTähteen. Etsimme kokoaikaisia ja osa-aikaisia vahvistuksia osaksi kasvavaa tiimiämme!
Työnantaja
Lassila & Tikanoja
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Puhtaanapito
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Kuvaus

Etsimme tiimiimme Keskisen kyläkaupalle ja hotelliin asiakaspalveluhenkisiä siivousalan osaajia tai uusia alasta kiinnostuneita. Tässä tiimissä pääset työskentelemään ainutlaatuisessa työympäristössä ja mukavassa työporukassa - nyt siis kannattaa liikahtaa, vaikka vähän kauempaakin!

Hae meidän tiimiimme 

KOKOAIKAISEKSI TAI OSA-AIKAISEKSI SIIVOOJAKSI KESKISEN KYLÄKAUPALLE JA HOTELLIIN

Meillä on ainutlaatuinen pesti tarjolla uniikissa kohteessa, puhumattakaan mielettömästä fiiliksestä ja mieleenpainuvista tapahtumista ympäri vuoden! Tässä työssä pääset huolehtimaan upean Veljekset Keskisen hotelli OnnenTähden sekä kyläkaupan tilojen päivittäisestä puhtaanapidosta. Tämän päivän siivooja onkin moniosaaja, jolla pysyy hyppysissä niin moppi, yhdistelmäkone kuin älypuhelinkin. Olet kultaakin kalliimpi hyvän asiakaskokemuksen luomisessa, hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta.  Kohteessa työskennellään vaihtelevasti maanantain ja sunnuntain välillä, jolloin työajat sijoittuvat klo 05:00-23:00 välille. Pääset itse vaikuttamaan viikkotuntimäärääsi, sillä meillä on tarjolla töitä niin kokoaikaisesti kuin osa-aikaisesti. Kootaan siis juuri Sinulle sopiva työkokonaisuus!

Haussa on erityisesti henkilö, jolta löytyy iloinen ja reipas asiakaspalveluasenne. Viihdyt aktiivisessa ja liikkuvassa työssä sekä tartut rohkeasti toimeen kuin toimeen. Etsimme joukkoomme uusia kirkkaita tähtiä, jotka perehdytämme työn saloihin - emme siis vaadi sinulta aikaisempaa siivoustyökokemusta. Otamme avoimin mielin vastaan ammattitaitoiset siivousalan konkarit sekä innostuneet untuvikot! 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, huolellisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja ison taloon etuuksiin kuuluu myös paljon hyvinvointi-, terveys- ja liikuntaetuja, jotta voit nauttia elämästä myös työn ulkopuolella.

Heräsikö kiinnostuksesi? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=60483&company=lassilatik

Kysymyksiä tehtävään tai rekrytointiin liittyen voit esittää meille osoitteessa rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Laitathan viestisi alkuun viisinumeroisen ID-numeron, jotta tiedämme mitä paikkaa kysymyksesi koskee. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

 Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana lisää nettisivuiltamme:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo