Suuhygienisti, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
12.11.2021-31.01.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme suuhygienistiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveys Oy työssäkäyntialueelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antavat ylihammaslääkäri Matias Leppänen p. 040 6630173, matias.leppanen@pihlajalinna.fi tai palveluvastaava Seija Haarajärvi p. 0400 423688, seija.haarajarvi@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kelpoisuusehtona toimeen on suun terveydenhuollon alalta suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Hakijalta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, sekä loistavan ja nuorekkaan työyhteisön tuen. Meillä on mukava tehdä työtä! Työskentelyvälineemme ovat moderneja ja nykyaikaisia. Ammatillista tukea saa meillä aina halutessaan. Meillä työskentelee mm. oma oikomishoidon erikoishammaslääkäri.

Meillä saat hyvän perehdytyksen ja sinun ammatillista kehittymistäsi tuetaan. Tarjoamme erittäin hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun.

Työpaikka sijaitsee Kuusiolinna Terveys Oy työssäkäyntialueella, johon kuuluvat Alavus, Ähtäri, Töysä, Soini ja Kuortane. Tarkemmasta työskentelypaikasta neuvotellaan hakijan kanssa ottaen huomioon hakijan mahdollisuudet ja paikallisen tarpeen.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia mietityttää tai haluat lisätietoa työskentelystä meillä. Mielellämme kerromme lisää ja vastailemme kysymyksiin. Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi. Tule mukaan tiimiimme! Linkki hakemukseen.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuusiolinna Terveys Oy on Pihlajalinnan, Alavuden, Ähtärin, Kuortaneen ja Soinin yhteisyritys. Tuotamme alueella sosiaali- ja terveyspalveluja koko alueen n. 22500 asukkaalle. Meillä Kuusiolinna Terveys Oy:ssä työskentelee n. 1000 työntekijää.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.