Lähihoitaja Mäntyrinteen tehostettu asumispalveluyksikkö, Kuusiolinna Terveys

Haku voimassa
01.07.2020-02.08.2020
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Ähtärin tehostetun palveluasumisen yksikköön.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Tiina Sironen p.040 660 4740
Kuvaus

Työ on 3 -vuorotyötä, sisältäen viikonloppuvuoroja. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja), myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Eduksi katsomme aikaisemman hoitotyön kokemuksen. Lisäksi edellytämme hygieniapassia.

Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Haastatteluja ja valintoja voidaan tehdä jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.