Sinustako asuinkuntasi KotiAvustaja

Haku voimassa
16.11.2021-16.12.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme KotiAvustajia E-P:n alueen kaikkiin kuntiin
Työnantaja
Lakeuden KotiAvustajat Oy
Paikkakunta
Alavus / Ähtäri / Isojoki / Karijoki / Kauhajoki
Toimiala
Asiakaspalvelu
Työn tyyppi
Yritys
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Love- voimassaoleva lääkelupakoulutus
Lisätietoja antaa
www.kotiavustajat.fi
Kuvaus

Haemme KotiAvustajia E-P:n alueen kaikkiin kuntiin: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Kauhajoki, Kauhava, Karijoki, Kurikka, Lapua, Lappajärvi, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri sekä lisävahvistusta Seinäjoelle

Kaipaatko päivätöihin? Haluatko auttaa? Onko itsenäinen työskentely vahvinta alaasi? Oletko joskus miettinyt oman yrityksen perustamista? KotiAvustajana voit vaikuttaa omalla työlläsi siihen, että ikäihmiset saavat hyvää hoivaa ja huolenpitoa sekä konkreettista apua kotona asumiseen.

KotiAvustajana teet kotikäynnit arkipäivisin ja kiireettömästi. Tulet toimimaan yrittäjänä ja yhteistyössä Lakeuden KotiAvustajat Oy:n kanssa, jonka kattavilla ja asiantuntevilla neuvoilla yrityksesi pysyy terveellä pohjalla. Kaikki KotiAvustajat toimivat uniikin ja yhtenäisen toimintatavan mukaan, joka luo paremmat toimintaedellytykset yrityksellesi sekä mahdollisuuden kehittyä paremmaksi osaajaksi. Sinulla on hyvät mahdollisuudet siihen, että toiminimesi tuottaa keskimäärin jopa 2700 - 3200 euroa kuukaudessa, kaikki riippuu sinusta.

Koulutukseltasi olet sosiaali- tai terveysalan ammattilainen tai vastaava. Asiakastyötä tulet tekemään omalla persoonallasi. Avoimuus, kyky kuunnella ja halu auttaa ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Sinulta löytyy hygieniapassi, lääkelupa ja auto omaan käyttöön.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi sekä asuinkuntasi s.postiin lakeudenkotiavustajat(at)gmail.com. Laita aiheeksi KotiAvustajaksi. Olemme sinuun yhteydessä 1-2 arkipäivän aikana.

KotiAvustaja-yrittäjänä aloitat syksyn 2021 aikana tai yhdessä sovittuna ajankohtana. www.kotiavustajat.fi