Lähihoitaja, Pihlajakallio, Alavus, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
22.11.2021-12.12.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tehostettuun palveluasumiseen Pihlajakallioon Alavudelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja työtehtävästä antaa palveluvastaava Marja-Liisa Peurala p. 040 6636042, marja-liisa.peurala@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Lähihoitajana osallistut asukkaan kokonaisvaltaiseen hoitoon. Ammattitaitoasi voit käyttää laajasti, niin lääkehoidossa kuin viriketoiminnan järjestämisessä. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä, mutta sovitusti voit tehdä aamu tai iltapainotteisia vuoroja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja).

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Pihlajakallio tarjoaa ikäihmisten tehostettua palveluasumista 2019 valmistuneissa tiloissa. Pihlajakalliossa on iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Saat hyvän perehdytyksen, joten tervetuloa mukavaan työyhteisöön. 

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.