Sairaanhoitaja, Pihlajakallio, Alavus, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
22.11.2021-31.01.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tehostettuun palveluasumiseen Pihlajakallioon Alavudelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Marja-Liisa Peurala p. 040 6636042, marja-liisa.peurala@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu sairaanhoidollinen vastuu hoitotyöstä muiden sairaanhoitajien kanssa, lääkehoidon toteuttaminen, asukkaiden hoitotyöhön osallistuminen sekä yhteistyö lääkärin ja omaisten kanssa. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Pihlajakallio tarjoaa ikäihmisten tehostettua palveluasumista 2019 valmistuneissa tiloissa. Etsimme tiimiimme innostunutta ja sitoutunutta sairaanhoitajaa. Saat hyvän perehdytyksen ja iloisen työyhteisön.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.