Ohjaaja Palvelukeskus Tervashovi, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
24.11.2021-12.12.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinnan vammaispalveluihin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Henna Perkkiö p. 044-5502926 henna.perkkio@pihlajalinna.fi tai va. palvelupäällikkö Johanna Hannuksela p. 040 5698765, johanna.hannuksela@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Haettavana oleva ohjaajan vakanssi on kiertävä. Kotiyksikkö on Tervashovi Alavudella. Työpisteitä voi olla useampia Kuusiolinna Terveys Oy:n vammaispalveluissa. Tämä huomioidaan palkkauksessa.

Aloitusyksikkönä toimii Tervashovi. Tervashovi tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille tai vammautuneille aikuisille. Yksiköissä noudatamme aktiivisen tuen toimintamallia, sekä yksilökeskeistä elämänsuunnittelua ja ohjausta.

Ohjaajan työhön kuuluu vammaisten asiakkaiden ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa asumisyksikössä. Ohjaajan työ on monipuolista työtä, jossa tärkeää ovat tiimityötaidot, vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen ajatusmaailma. Työ on kolmivuorotyötä ja sisältää työskentelyä tarvittaessa myös muissa Kuusiolinnan vammaispalveluyksiköissä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto. Palkkaus määräytyy koulutuksen mukaan.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työtiimin lisäksi monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, laajan työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.