Lähihoitaja, Palvelutalo Mäntyrinne, Ähtäri, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
30.11.2021-31.01.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Palvelutalo Mäntyrinteeseen Ähtäriin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Tiina Sironen p. 040 6604740 tai palvelupäällikkö Outi Kytönen p. 0400 716802
Kuvaus

Mäntyrinne on 32-paikkanen tehostettua palveluasumista tarjoava palveluasumisyksikkö Ähtärissä. Työ on 3-vuorotyötä.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu asukkaiden hoito-, hoiva- ja huolenpito, lääkehoidon toteuttaminen ja yhteistyö eri ammattiryhmien kesken ja omaisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja).

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.