Tuotantotyöntekijä (2), Mirror Line, Karijoki

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Mirror Line hakee pakkaajaa ja vaihetyöntekijää vakituisiin työsuhteisiin.
Työnantaja
Mirror Line Oy
Paikkakunta
Karijoki
Toimiala
Huonekaluteollisuus
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Risto Riihiluoma, Puh: 040-744 7638, risto.riihiluoma@mirrorline.fi
Kuvaus

Avoimet paikat:

PAKKAAJA:

Pakkaajana työlläsi on tärkeä merkitys valmistusketjussa. Pidät huolen, että valmiit tuotteet pakataan oikein laadusta ja tarkkuudesta tinkimättä. Työtehtäviisi kuuluu pakkauslinjalla syöttö ja purku sekä pakkausten lavoitusta. Tuotteiden koon ja materiaalien vuoksi työ on fyysisesti raskasta. Pakkaajana käytät myös tuotannonohjausjärjestelmää, jotta tiedät mitä pakkaat ja milloin. Etsimällämme henkilöllä on hyvät organisointi- ja kommunikointi taidot. Hallussa on myös perus IT-taidot. Hän nauttii kokoaikaisen fyysisen työn tekemisestä ja hänellä on mahdollisesti jo kokemusta alalta. Henkilö tekee mielellään yhteistyötä muiden kanssa.

VAIHETYÖNTEKIJÄ:

Työtehtävät: kiskojen sahaamista, tankojen sahaamista sekä pakkaamista.

Arvostat käsintekemistä ja tykkäät nähdä kätesi jäljen laadukkaassa tuotteessa.

Omaksut nopeasti uusia asioita.

Olet tarkka, huolellinen sekä motivoitunut työntekoon. Omaat kyvyn työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Kielitaito: suomi tai englanti välttämätön

ME OLEMME MIRRORINTIIMI:

Mirror Line liukuovet, säilytysratkaisut ja tilanjakajat valmistetaan yli 25 vuoden kokemuksella Etelä-Pohjanmaalla, Karijoen kunnassa. Tuotteemme on valmistettu alusta saakka mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Myymme ratkaisujamme yli 300 ammattitaitoisen jälleenmyyjän toimesta ympäri Suomea. Toimintamme taustalla on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä ja kotimaisia kalusteita, jotka osaltaan taistelevat nykypäivän kertakäyttökulttuuria vastaan kestäen vuosikymmeniä.

Mirror Line Oy työllistää yli 40 henkilöä! Työntekijämme ovat meille arvokkaita ja pidämme heistä hyvää huolta. Ammattitaitoinen, ammatistaan ylpeä ja motivoitunut henkilökunta on yksi kilpailuvalteistamme! Kaikki ahkerat ja upeat työntekijämme kuuluvat tiimiin, jossa jokaisella yksilöllä on valtava panos lopputulokseen. Tämän porukan kanssa on ilo työskennellä! Yrityksessämme on aktiivinen tyky-toiminta. Järjestämme erityyppisiä liikunnallisia aktiviteetteja, joilla saamme parannettua työkykyä sekä ylläpidettyä tiimihenkeä. Yrityksessämme toimii työntekijälähettiläs-tiimi, jonka tarkoituksena on ideoida tykypäiviä sekä muuta, normaalia työarkea piristävää toimintaa työpäivien oheen. Tarjoamme työntekijöillemme vaihtelevia etuuksia kuten tykyseteleitä, Firstbeat -mittauksia sekä säännöllistä hierontaa. Työntekijöillemme kuuluu myös vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä kattava työterveyshuolto Terveystalon asiakkaana.

Oletko sinä uusi vahvistus Mirrorintiimiin?

Meistä työnantajana voit lukea lisää kotisivuiltamme sekä käydä katsomassa esittelyvideon.

Työsuhteet ovat vakituisia ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Noudatamme Puusepänteollisuuden työehtosopimusta.

Laita CV sekä avoin hakemus alla olevaan osoitteeseen:

risto.riihiluoma@mirrorline.fi

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 13.12.2021 09:48:36