Laboratoriohoitaja/Bioanalyytikko, Alavus, Kuusiolinna Terveys Oy, Alavus

Haku voimassa
16.12.2021-16.01.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa Alavudelle määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2022 saakka.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Marika Hakala marika.hakala@pihlajalinna.fi p. 044 5500847
Kuvaus

Työ on monipuolista päivätyötä maanantaista perjantaihin. Laboratoriohoitajan/bioanalyytikon työtehtäviin kuuluvat näytteenotto sekä näytteiden käsittely, kemian ja hematologian diagnostiikka, eritenäytteiden ja mikrobiologisten näytteiden analysointi. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat fysiologiset tutkimukset; spirometriatutkimus, EKG sekä yöpolygrafiatutkimusten ohjeistaminen.

Edellytämme valitulta henkilöltä bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan ammattikorkeakoulu- tai opistoasteen tutkintoa.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Monipuolinen kokemus laboratoriotyöskentelystä ja näytteenotosta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä annamme hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Huomioimme haussa myös keväällä valmistuvat opiskelijat.

Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työotetta, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme kannustavan ja toisiaan tukevan työyhteisön. Hyvä työilmapiiri on meille tärkeä. Työvuorosuunnittelussa huomioimme henkilökohtaisia toiveita.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Linkki hakemukseen.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.