Sairaanhoitaja, Mäntyrinne, Kuusiolinna Terveys Oy, Ähtäri

Haku voimassa
16.12.2021-31.01.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Palvelutalo Mäntyrinteeseen Ähtäriin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Tiina Sironen p. 040 6604740 tai palvelupäällikkö Outi Kytönen p. 0400 716802
Kuvaus

Mäntyrinne on 32-paikkanen tehostettua palveluasumista tarjoava palveluasumisyksikkö Ähtärissä.

Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu sairaanhoidollinen vastuu hoitotyöstä , lääkehoidon toteuttaminen, asukkaan hoitotyöhön osallistuminen ja yhteistyö lääkärin ja omaisten kanssa.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta halukkuuden mukaan tarjoamme myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai vastaava aiempi tutkinto.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.