Kouluterveydenhoitaja, Soini, Kuusiolinna Terveys Oy, Soini

Haku voimassa
11.01.2022-18.02.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme kouluterveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Soiniin 6.6.2022 saakka.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Kirsi Haveri p. 040 8306895 ja palvelujohtaja Maarit Lehtonen p. 040 5057801
Kuvaus

Kouluterveydenhoitajan työtehtävät, johon sisältyy yksilöllistä ja yhteisöllistä opiskeluhuoltoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Mahdollisuus vaikuttaa työhön ja työaikoihin.

Mahdollisuus jatkossa 100% työaikaan vakituisena alueen terveydenhoitajien sijaisena.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Linkki hakemukseen. 

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.