Palveluvastaava, Lukkarinhovi, Kuusiolinna Terveys Oy, Alavus

Haku voimassa
29.12.2021-16.01.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tehostetun palveluasumisen yksikköön Lukkarinhoviin Alavudelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa ikäihmisten palvelujohtaja Kirsi Ylinen p. 0400 417388 ja tehostetun palveluasumisen palvelupäällikkö Outi Kytönen p. 0400 716802
Kuvaus

Lukkarinhovi on 55 paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka kuuluu ikäihmisten palvelujen sektoriin.

Ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palveluvastaavana vastaat yksikön päivittäisestä johtamisesta ja organisoinnista, yksikköpalavereiden pitämisestä ja sisäisestä tiedottamisesta.

Tehtäviisi kuuluu päivittäinen henkilöstöjohtaminen, työntekijöiden työhyvinvoinnin tukeminen, henkilöstön osaamisen varmistaminen ja resurssien kohdentaminen. Olet talousvastuussa yksikön osalta; osallistut budjetin laadintaan sekä kustannus- ja vaikuttavuusseurantaan. Tehtäväsi hoitamisessa saat muiden ikäihmisten palvelujen yksiköiden perehdytyksen ja tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitaja amk tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto, geronomi tai sosionomi. Tehtävän hoitaminen edellyttää johtamisen opintoja. Puuttuvat opinnot suoritetaan työnohessa.

Eduksi katsomme kokemusta vanhus- ja esimiestyöstä. Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työotetta, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Tarjoamme kannustavan ja toisiaan tukevan työyhteisön. Hyvä työilmapiiri on meille tärkeä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.