Pintakäsittelijä, Pulverpaint Oy, Ähtäri

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Haetaan vakituiseen työhön pintakäsittelijää. Työhön sisältyy mm. pulverimaalausta ja siihen liittyviä esikäsittelyitä.
Työnantaja
Pulverpaint Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Pintakäsittely
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Jaakko Yliaho p. 0400 882 274 arkisin klo 09:00 – 15:00.
Kuvaus

Moi, taukohuoneessa olis tuoretta kahvia ja pöydässä vapaa paikka, maistuisko? Kahvin lisäksi meillä olisi töitä näppärälle pintakäsittelijälle! 

Pulverpaint Oy on Ähtäriläinen, vuonna 2000 perustettu jauhemaalaamo, joka on lunastanut paikkansa alalla keskittyen palvelemaan erityisesti teollisuuden ja julkisen sektorin toimijoita.

Pääasiallinen osaamisalueemme on pulverimaalaus ja siihen liittyvät esikäsittelyt. Meiltä onnistuu monipuoliset esikäsittelypesut eri materiaaleille, lisäksi käytössämme on raepuhaltamo ja sinkokone.

Jauhemaalaamon puolella pintakäsittelemme varmoin ottein monenmoisia kappaleita, erilaisiin tarkoituksiin soveltuvia jauhemaaleja käyttäen.

Toimintamme kiitosta keränneiksi valteiksi on noussut töidemme laadukas jälki, yksilölliset ratkaisut, palvelualttius, kustannustehokkuus sekä joustavuus. Käsittelyymme pääsee sekä yksittäiskappaleet että isommat erät.

Tällä hetkellä tuttavallisesti kutsumamme “Pulveri” työllistää yhteensä 3 ammattitaitoista tekijää, joista jokainen on löytänyt paikkansa kahvihuoneen humoristisessa porukassamme.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen henkilölle, jolla on

🔸 kyky toteuttaa työ laadukkaasti ja ammattitaidolla

🔸 luottamus siihen, että kykenee suoriutumaan maalaamon muistakin osa-alueista, mm. tilausten esikäsittelyyn ja siirtoihin liittyen

🔸 hyvä työmoraali ja meininki työpaikkaa sekä työntekoa kohtaan

🔸 halu oppia uutta ja kehittää jo oppimaansa

🔸 oma-aloitteinen asenne

🔸 puhtia ja edellytykset tehdä fyysistä työtä

Metallialan/pintakäsittelyalan työkokemus katsotaan eduksi, mutta ylläolevat asiat painaa vaakakupissa enemmän. Jos olet henkilö, joka tekee parhaansa ymmärtäen laadukkaan toteutuksen tärkeyden, olet vahvoilla. Sinut perehdytetään tehtävään kattavasti.

Uskomme vakaasti, että työ tekijänsä opettaa, mutta sen lisäksi takanasi seisoo työyhteisö, joka auttaa ja opastaa aina mietityttävissä tilanteissa.

Mitä me Pulverpaintilla tarjoamme sinulle?

🔸 Vakituisen työsuhteen

🔸 Asianmukaiset työvaatteet ja tarvikkeet

🔸 Työpaikan, jossa saat mahdollisuuden kehittyä ja ottaa vastuuta omalla alueellasi

🔸 Hauskan työyhteisön, tuoretta kahvia ja loistavaa lounasseuraa

🔸 Nykyaikaiset, toimivat työtilat ja -välineet

Mikäli koet olevasi henkilö, jota haemme ja tarvitsemme, kerrohan siitä meille!

Lähetä hakemus sähköpostilla rekry@pulverpaint.fi ja kerro hieman itsestäsi ja siitä, miksi sinä olisit paras valinta Pulverin porukkaan ja napsauta hakemus sekä CV meidän luettavaksemme mahdollisimman pian! 

Lisätietoja työstä ja työnkuvasta antaa Pulverpaint Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Yliaho arkisin klo 09:00 – 15:00 välillä. Laitahan sähköpostia osoitteeseen rekry@pulverpaint.fi tai näpyttele vaikkapa tekstiviesti numeroon 0400 882 274, sovitaan sopiva aika puhelulle tai tapaamiselle!