Lähihoitaja, Hoivakoti Hopeaharju, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
11.01.2022-30.06.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hoivakoti Hopeaharjuun Ähtäriin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa Hopeaharjun palveluvastaava Marika Juurakko p. 040-7570568, marika.juurakko@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Outi Kytönen p. 0400-716802, outi.kytonen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Hopeaharju on 33-paikkainen tehostettu palveluasumisyksikkö Ähtärissä.

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu asukkaiden hoito-, hoiva- ja huolenpito, lääkehoidon toteuttaminen ja yhteistyö eri ammattiryhmien ja omaisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen työyhteisöömme. Hyvät työsuhde-edut mm. laajan työterveyshuollon palvelut, koulutusmahdollisuuksia, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja ePassin.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.