Ohjaaja, Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaa, Kuusiolinna Terveys Oy, Soini

Haku voimassa
11.01.2022-31.01.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Vuorenmaan lastensuojeluyksikköön Soiniin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Tallbacka Katja p. 040 5692487, katja.tallbacka@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kuusiolinna Terveys Oy:llä on kaksi kodinomaista lastensuojeluyksikköä, Soinissa ja Ähtärissä. Haemme nyt 7-paikkaiseen Soinin Vuorenmaan lastensuojeluyksikköön äitiysloman sijaisuuden ajaksi ohjaajaa. Työsuhde voi jatkua myös toistaiseksi oleva.  

Mikäli haluat toimia vastuullisena ja turvallisena aikuisena yksikkömme lapsille ja nuorille, ja olet koulutukseltasi sosionomi (AMK), sosiaaliohjaaja, sosiaalikasvattaja, yhteisöpedagogi, lähihoitaja, sairaanhoitaja (AMK), nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, toimintaterapeutti (AMK), fysioterapeutti (AMK) tai lähihoitaja, saatat olla etsimämme lastensuojelun ammattilainen.

Arvostamme eritysesti hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lastensuojelupalveluista. Ohjaajana olet osa vuorotyötä tekevää moniammatillista tiimiämme, jonka tehtävänä on lasten / nuorten ja heidän läheistensä arjessa tukeminen.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, laajan työterveyshuollon ja koulutus- sekä työnohjausmahdollisuuksien lisäksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaan työntekijöillä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan tes:sia.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaalle on matkaa Alajärveltä 26 km, Karstulasta 48 km, Kyyjärveltä 35 km, Kuortaneelta 54 km, Lapualta 77 km, Alavudelta 72 km, Ähtäristä 55 km ja Vimpelistä 46 km.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.