Perheohjaaja, Alavus, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
12.01.2022-31.01.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme perheohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinnan perhetyöhön.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa perhetyön palveluvastaava Anniina Aaramaa p. 040- 5168039, anniina.aaramaa@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Perheohjaaja suunnittelee ja toteuttaa asiakasperheiden ohjaamista ja tukemista. Työssään perheohjaaja tukee perheiden hyvinvointia, arjen hallintaa sekä vanhemmuutta ja lasten kasvua ja kehitystä, työskennellen itsenäisesti sekä tiiviisti yhteistyössä eri verkostojen kanssa. Perheohjaaja työskentelee varhaisen tuen asiakkaiden parissa sekä sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa asiakkuuksissa.

Tehtävässä vaaditaan amk-koulutus; sosionomi, sairaanhoitaja tai kuntouksen ohjaaja. Kokemus perhetyöstä tai lastensuojelusta katsotaan eduksi.

Kuusiolinnan perhetyö toimii kuusiokuntien alueella, nyt haetaan perheohjaajaa pääasiassa Alavuden ja Kuortaneen alueelle.

Työaika on asiakkaiden tarpeiden mukaan joustavaa ja työajan suunnittelu tapahtuu itsenäisesti.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.