Tuotantotalouden insinööri, JVR-Rakenne Oy, Kauhajoki

Haku voimassa
31.01.2022 asti
Lyhyt kuvaus
Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme tuotantotalouden insinööriä. Asemapaikkasi on Kauhajoen tilaelementtitehtaamme Pohjanmaalla.
Työnantaja
JVR-Rakenne Oy
Paikkakunta
Kauhajoki
Toimiala
Teollisuus
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Olli Koistinen, p. +358 40 759 9986 tai olli.koistinen@promodules.fi
Kuvaus

Oletko sinä meidän uusi tuotantotalouden insinööri?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme tuotantotalouden insinööriä. Asemapaikkasi on Kauhajoen tilaelementtitehtaamme Pohjanmaalla.

 

Onko sinulla vihreä sydän? Koetko intohimoa ekologista ja vastuullista puurakentamista kohtaan? Jos vastasit kyllä, niin tule töihin kasvavan yrityksemme palvelukseen!

Toimenkuvasi on kehittää tehtaan tuotantolinjaa sekä prosesseja. Tarve on luoda yhteistyössä tehtaan henkilökunnan kanssa KPI-mittarit niin tuotannon kuin talouden puolelle.

Odotamme sinulta tuotantotalouden insinöörin tutkintoa tai vastaavaa ylempää korkeakoulututkintoa. Sinulla on halua liittyä mukaan massiivipuurakentamisen pioneerin joukkoon ja toimia tulevaisuuden ekologisen rakentamisen etulinjassa. Yhtiömme periaatteisiin kuuluu, että työt tehdään vastuullisesti, huolellisesti ja turvallisesti käyttäen nykyaikaisia työkaluja ja työmenetelmiä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja mielenkiintoisen työn puukerrostalorakentamisen edelläkävijäyrityksessä. Tukenasi on huipputiimimme moniosaajineen. JVR:lle on ominaista ihmisläheinen johtaminen, työhyvinvointiin panostaminen ja hyvä yhteishenki. Yritys tarjoaa henkilökunnalle laajennetun vapaa-ajan tapaturma, työkyky- ja ryhmähenkivakuutuksen sekä muita henkilöstöetuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Koistinen, p. +358 40 759 9986 tai olli.koistinen@promodules.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meidän joukkueeseemme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2022 mennessä osoitteeseen janne.aijanen@jvr-rakenne.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivan hakijan heti oikean henkilön löydettyämme.

JVR-Rakenne Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1998. Yhtiö on vakavarainen puukerrostaloja rakentava pioneeri, joka toimii koko Suomen alueella. Toimintamme kulmakiviä ovat laatu, luotettavuus, turvallisuus ja ammattitaito sekä vastuullisuus. Olemme Suomen johtavia puukerrostalokohteiden toteuttajia.