Sairaanhoitajia kesätöihin - Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
02.02.2022-30.06.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme Kuusiolinna Terveyden yksikköihin sairaanhoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.2022-30.9.2022.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini / Alavus / Kuortane / Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Kesätyö / Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja antaa Kuusiolinnan rekrytointi, rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi, p. 040 641 6796
Kuvaus

Kuusiolinna Terveys Oy tuottaa julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin alueella.

Palveluihin kuuluvat muun muassa:

- Terveyspalvelujen lääkärin vastaanotot, kuntoutuspalvelut, laboratoriotoiminta sekä suunterveydenhuolto.

- Sosiaalipalvelujen asumisyksiköt kehitysvammaisille, mielenterveys- ja päihdeasiakkaille, sekä kaksi lastensuojeluyksikköä. Lisäksi sosiaalipalveluissa tuotetaan tukiasumista ja avopalveluita kaikkien neljän kunnan alueella, eri asiakasryhmille, heidän tarpeidensa mukaisesti.

- Ikäihmisten tehostetun asumispalvelunyksiköt ja kotihoidonyksiköt neljän kunnan alueella sekä Alavuden akuuttiosasto, Ähtärin kuntoutusosasto ja Kuntoutuskeskus Otsonlinna.

Hakijoiltamme toivomme sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tutkintoa ja huomioimme myös alan opiskelijat.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tai terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan työyksiköstä riippuen. Työ voi olla päivä-, kaksi- tai kolmivuorotyötä. Joissain tehtävissä oma auto on välttämätön.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Saat työhön hyvän perehdytyksen, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oppia uutta. Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa laajan työterveyshuollonpalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, lisäksi yhteistyökumppaneiden määräaikaisia tarjouksia esim. silmälasiliikkeeseen. Kannustamme myös työntekijöitämme osallistumaan eri liikuntatapahtumiin, maksamalla osan lipun kustannuksista, esim. likkojen lenkki, naisten kymppi.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Laitathan hakemukseen lisätietoihin, jos sinulla on toive johonkin tiettyyn alueemme yksikköön. Linkki hakemukseen.