Tivolityöntekijä, Tivoli Sariola Oy, Alavus

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Tivoli Sariolan mukana kulkevassa Karusellikahvilassa olisi tarvetta muutamalle reippaalle ja tunnolliselle yli 15-vuotiaalle tarvittaessa töihin kutsuttavalle tivolityöntekijälle.
Työnantaja
Tivoli Sariola Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Ruoka ja puhtaanapito
Työn tyyppi
Kesätyö / Osa-aikatyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Satu Sariola, karusellikahvila@tivolisariola.fi
Kuvaus

TIVOLITYÖNTEKIJÄKSI KARUSELLIKAHVILAAN

Tivoli Sariolan mukana kulkevassa Karusellikahvilassa olisi tarvetta muutamalle reippaalle ja tunnolliselle yli 15-vuotiaalle tarvittaessa töihin kutsuttavalle tivolityöntekijälle, jolla on hymy herkässä ja toimintakyky säilyy myös kiireessä. Työntekijöitä tarvitaan Tuurin vierailumme ajalle 24.6.-elokuun alku. Työtä on sopivasti muutama tunti päivässä, jotta myös kesälomasta nauttimiseen jää aikaa. Työpäivien määrän vaikuttaa sääolosuhteet, asiakasmäärä ja koronatilanne. Työ Karusellikahvilassa on ajoittain hyvinkin hektistä ja vaatii työntekijältä paineensietokyvyn lisäksi hyviä asiakaspalvelutaitoja, ripeyttä ja omatoimisuutta - eikä huumorikaan olisi pahitteeksi. Hygieniapassi olisi suotava, mutta ei välttämättömyys. 

Karusellikahvilan valikoimiin kuuluu grilli- ja kahvilatuotteet ja lisäksi on erilliset myyntipisteet panineille ja makkaralle. Kahvilan tiimiin kuuluu kolme vakituista työntekijää ja päivästä riippuen lisätyöntekijöitä 1-5. Pääasialliset työtehtävät liittyvät grilli- ja kahvilatuotteiden valmistukseen ja myyntiin, mutta myös siisteydestä huolehtiminen on tärkeä osa työtä ja siihen voi sisältyä myös muita tivolin työtehtäviä. 

Kysy lisää sähköpostilla ja lähetä hakemus, kerro itsestäsi sekä mahdollisesta aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman pian. Katsotaan, olisitko se juuri sinä, jota odottaa "elämäsi kesätyö" osana tivoliperhettä. 🙂 

Yhteydenotot: Satu Sariola, karusellikahvila@tivolisariola.fi