Kokki, 10 paikkaa, Ähtäri

Haku voimassa
02.03.2022-30.06.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme Asiakkaallemme useita Kokkeja kesäksi 2022 Ähtäriin.
Tehtävänä monipuoliset kokin työt. Esim Ala Carte-/buffetkokki, pizzakokki tai aamiaiskokki.
Työnantaja
Kairest Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Ravintola
Työn tyyppi
Kesätyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
0447941400 / pohjoissuomi@kairest.fi
Kuvaus

Haemme Asiakkaallemme useita Kokkeja kesäksi 2022 Ähtäriin.

Tehtävänä monipuoliset kokin työt. Esim Ala Carte-/buffetkokki, pizzakokki tai aamiaiskokki. Työvuorot klo 6-24 välissä arkisin ja/tai viikonloppuisin.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/tai kokemusta maukkaan ruuan valmistuksesta, sekä osaamista keittiön eri toiminnoissa. Reippautta ja luotettavuutta luonnollisesti odotamme myös hakijoilta. Opiskelijat otetaan huomioon!Kyseessä kesäsesonkityöt kaudella 2022.

Töiden aloitus Touko- tai Kesäkuussa ja työt päättyvät Elokuun loppuun mennessä. Aloitus ja lopetuspäivät sopimuksen mukaan tarkentuvat lähempänä aloitusajankohtaa (tähän voit myös itse vaikuttaa). Majoitus on olemassa.

Hae heti, sillä paikkoja täytetään jo hakuajan puitteissa, älä odottele siis turhaan vaan pistä toimeksi! https://kairest.fi/ilmoittaudu-tyonhakijaksi/ 

Lisätiedot arkisin klo 7-16 numerosta 0447941400/ pohjoissuomi@kairest.fi

Kairest on ollut kehittämässä suomalaista henkilöstöpalvelualaa jo 30 vuotta. Toimintamme lähtökohta on olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä joustavuutta sekä vapautta päättää itse.

-Enemmän irti arjesta!