Vastaava sairaanhoitaja, Mäntyrinne, Kuusiolinna Terveys Oy,

Haku voimassa
31.08.2022 asti
Lyhyt kuvaus
Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mäntyrinteelle, Kuusiolinna Terveys Ähtäri.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa Lisätietoja työtehtävästä antaa Mäntyrinteen palveluvastaava Tiina Sironen p. 040-6604740, tiina.sironen@pihlajalinna.fi tai palvelupäällikkö Outi Kytönen p. 0400-716802, outi.kytonen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Työnkuvaan kuuluu vastaavan sairaanhoitajan tehtävät ja palveluvastaavan sijaistaminen.

Mäntyrinne on 32-paikkanen tehostettu palveluasumisyksikkö Ähtärissä. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu sairaanhoidollinen vastuu hoitotyöstä muun hoitohenkilökunnan kanssa, lääkehoidon toteuttaminen, asukkaan hoitotyöhön osallistuminen ja yhteistyö lääkärin ja omaisten kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta halukkuuden mukaan tarjoamme myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Edellytämme valitulta henkilöltä sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.