Puheterapeutti Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
07.08.2020-18.09.2020
Lyhyt kuvaus
Kuusiolinna Terveys Oy:n Osviitta etsii puheterapeuttia.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini / Alavus / Kuortane / Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Palvelupäällikkö, psykologi Anita Mäkelä p. 044 550 2806. Sähköpostitse tiedustelut etunimi.sukunimi@kuusiolinna.fi
Kuvaus

Kuusiolinna Terveys tuottaa palveluja Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin asukkaille. Puheterapeutit toimivat kaikenikäisten asiakkaiden parissa, työn painopiste on kuitenkin alle kouluikäisten lasten arvioinnissa ja kuntoutuksessa.

Puheterapeutit työskentelevät Osviitassa, jossa työtovereina on mm. psykologian, toimintaterapian, sosiaalityön, perheterapian ja kuntoutusohjauksen ammattihenkilöitä. Jos haluat luoda uraasi monipuolisesti osana aitoa tiimityöskentelyä, pystymme tarjoamaan siihen hyvät lähtökohdat avoimessa, rennossa ja joustavassa työyhteisössämme. Osviitan työpisteet ovat muiden Perhepalvelujen yhteydessä eli myös terveydenhoidon ja lääketieteen ammattilaisten kanssa käytännön yhteistyö on sujuvaa.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, laajan työterveyshuollon ja koulutus- sekä työnohjausmahdollisuuksien lisäksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Linkki hakemukseen