Leirintäalue- ja ravintola-alan työntekijöitä, Lauhatuotanto Oy

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Tulevana kesäkautena pyrimme jälleen laajoihin aukioloaikoihin ja hyvään palveluun sekä maukkaaseen ruokaan kaikissa kolmessa matkailupaikassamme. Kaikissa työtehtävissä on vuorotyötä ma- su välillä.
Työnantaja
Lauhatuotanto Oy
Paikkakunta
Isojoki
Toimiala
Ruoka ja puhtaanapito
Työn tyyppi
Kesätyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Teppo Toivanen p. 0408258751, info@lauha.fi
Kuvaus

Kesätöitä 2022

Tulevana kesäkautena pyrimme jälleen laajoihin aukioloaikoihin ja hyvään palveluun sekä maukkaaseen ruokaan kaikissa kolmessa matkailupaikassamme. Oletko sinä mukana palvelemassa asiakkaita tulevalla kesäkaudella? Ammattitaitoa voimme aina hioa matkan varrella kun on kova into työhön ja asenne kohdallaan. Kaikissa työtehtävissä on vuorotyötä ma- su välillä. Maksamme TES mukaisen taulukkopalkan.

KANGASJÄRVEN LEIRINTÄALUE

Leirintäaluetyöntekijöitä kesä- elokuun ajaksi. Leirintäaluetyöntekijä toimii leirintäalueen hoitajan alaisuudessa ja monipuolisiin työtehtäviin sisältyy mm. grillituotteiden valmistusta, kahvilatyöskentelyä, vastaanoton hoitoa, siivousta, puhtaanapitoa, opastusta ja monia muita yksittäisiä asioita. Joskus hoidetaan hommaa porukalla ja hiljaisempana aikana hoitelet kaiken yksin. Mahdollisesti työvuoroja myös muissa toimipisteissämme.

Avustavia leirintäaluetyöntekijöitä palkataan työllistä Isojokinen nuori -kampanjan sisältä.

HONKAHOVI HOTELLI JA RAVINTOLA

Ravintola-alan ammattilaisia tai alaan hyvin perehtyneitä alan opiskelijoita kesä-elokuun ajaksi. Ruokatuotantoa, kassatyöskentelyä ja puhtaanapitoa on työn sisältönä. Mahdollisesti työvuoroja myös muissa toimipisteissämme ja pitopalvelupaikoissa.

LAUHANSARVI LUONTOMATKAILUKESKUS

Avustava ravintolatyöntekijä, 3-5 kk viikonloppupainoteinen. Työtehtävinä mökkisiivousta, tilasiivousta, liinavaatehuoltoa sekä ravintolan avustavia töitä. Työvuoroja Lauhansarvessa ja Kangasjärvellä. Työ on nopeatempoista, itsenäistä ja raskasta. Mökkipuhtaanapitoa tehdään säällä kuin säällä.

http://www.lauha.fi