Fysioterapeutti, Hoivakoti Hopeaharju, Ähtäri, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
06.04.2022-31.08.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme fysioterapeuttia tehostettuun palveluasumiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveyden alueelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa Hopeaharjun palveluvastaava Marika Juurakko p. 040-7570568, marika.juurakko@pihlajalinna.fi, palvelupäällikkö Outi Kytönen p. 0400 716 802 outi.kytonen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Aloituspaikkana ovat tehostetun palveluasumisen yksiköt Hopeaharju ja Mäntyrinne.

Hopeaharju ja Mäntyrinne ovat tehostetun palveluasumisen noin 30 paikkaisia yksiköitä. Yksiköissä asuvat ikäihmiset saavat ympärivuorokautista hoitoa, hoivaa ja huolenpitoa. Yksiköissä asuu ikäihmisiä, joiden toimintakyky on heikentynyt niin, etteivät he kykene asumaan kotonaan tukipalveluista huolimatta.

Fysioterapeuttina vastaat asukkaiden toimintakyvyn kartoituksesta, kuntoutuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta kokonaisvaltaisesti.

Etsimme innostunutta osaajaa, jolla on asukaslähtöinen työote. Odotamme sinun kohtelevan asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi.

Edellytämme valitulta henkilöltä fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.