Fysioterapeutti, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
20.04.2022-16.05.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme fysioterapeuttia tehostettuun palveluasumiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveyden alueelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Rantakodon palveluvastaava Helena Kahre 0406305336, helena.kahre@pihlajalinna.fi, Lukkarinhovin palveluvastaava Marianne Laitila 0445502570, marianne.laitila@pihlajalinna.fi tai palvelupäällikkö Outi Kytönen p. 0400 716 802 outi.kytonen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Aloituspaikkana ovat tehostetun palveluasumisen yksiköt Lukkarinhovi ja Rantakoto Alavudella.

Lukkarinhovi ja Rantakoto ovat tehostetun palveluasumisen yksiköitä. Yksiköissä asuvat ikäihmiset saavat ympärivuorokautista hoitoa, hoivaa ja huolenpitoa. Yksiköissä asuu ikäihmisiä, joiden toimintakyky on heikentynyt niin, etteivät he kykene asumaan kotonaan tukipalveluista huolimatta.

Fysioterapeuttina vastaat asukkaiden toimintakyvyn kartoituksesta, kuntoutuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta kokonaisvaltaisesti.

Etsimme innostunutta osaajaa, jolla on asukaslähtöinen työote. Odotamme sinun kohtelevan asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi.

Edellytämme valitulta henkilöltä fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.