Palveluvastaava myymäläsiivoukseen, Sol Palvelut Oy

Haku voimassa
25.05.2022 asti
Lyhyt kuvaus
Haemme Ähtärissä sijaitsevaan asiakaskohteeseemme palveluvastaavaa myymälätilojen siivoukseen.
Työnantaja
SOL Palvelut Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Puhtaanapito
Työn tyyppi
Vakituinen työ / Osa-aikatyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluesimies Marika Moisio p. 0405156460, marika.moisio(at)sol.fi
Kuvaus

Palveluvastaava myymäläsiivoukseen

Haemme Ähtärissä sijaitsevaan asiakaskohteeseemme 

PALVELUVASTAAVAA MYYMÄLÄTILOJEN SIIVOUKSEEN.

Työpäiväsi sijoittuvat maanantain ja lauantain väliseen aikaan ja työaika noin 27h viikossa. Mahdollisuus myös muihin lisätöihin.

Työpäivä alkaa aamulla klo 05, joten sen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä. Myös aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta riittää, että asenteesi on oikeanlainen.

Heräsikö sinulle kysymyksiä työpaikasta tai kenties meistä työnantajana? Lisätietoja sinulle antaa palveluesimies Marika Moisio p. 0405156460, marika.moisio(at)sol.fi

Haethan tehtävään mahdollisimman pian täyttämällä sähköisen hakulomakkeemme, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari -kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Tarjoamme

Smartum-liikuntaetu

Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto

Haku hakulomakkeella : Palveluvastaava myymäläsiivoukseen | SOL Palvelut Oy | TalentAdore - Edistyksellinen Hakijakokemus