Vastaava ohjaaja (AMK), Asumisyksikkö Koivupiha, Töysä

Haku voimassa
05.06.2022 asti
Lyhyt kuvaus
Haemme vastaavaa ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Asumisyksikkö Koivupihaan Töysään.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa Koivupihan palveluvastaava Taru Mäki, taru.maki@pihlajalinna.fi, p. 040-6234263 tai Kuntouttavien mielenterveys ja päihdepalvelujen Palvelupäällikkö Johanna Eväsoja, johanna.evasoja@pihlajalinna.fi, p.0400-723499
Kuvaus

Koivupiha tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Vastaavan ohjaajan työhön kuuluu asukkaiden ohjaus ja tukeminen arjessa, sekä päivittäisissä toiminnoissa. Vastaava ohjaajan työhön kuuluu tiivis yhteistyö koko työtiimin kanssa ja jaatte yhdessä palveluvastaavan kanssa vastuuta asumisyksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä.

Vastaavan ohjaajan työ on monipuolista työtä asukkaiden kanssa. Työnkuva rakentuu valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Työ on kolmivuorotyötä, jossa tärkeitä asioita ovat tiimityötaidot, vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöinen työskentely.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn lisäksi mukavan työtiimin, sekä monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, laajan työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Linkki hakemukseen. 

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan tesiä. Käytössämme nyt myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!