Haemme tuotannon työntekijöitä ja kesätyöntekijää

Haku voimassa
04.05.2022-23.05.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme hitsaajaa, jolta sujuu ruostumattomien ohutlevymateriaalien hitsaus ja hionta. Lisäksi haemme työtekijää kokoonpanoon sekä kesätyöntekijää.
Työnantaja
Teuvan Keitintehdas Oy
Paikkakunta
Teuva
Toimiala
Metalliteollisuus
Työn tyyppi
Kesätyö / Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
TJ Henri Penttilä rekry@teuvan.com, vaihde p. 040 669 1015
Kuvaus
Töihin tuotantoon

Haemme tuotantoon työntekijää. Ohutlevyvalmistusmenetelmien hallinta on eduksi, samoin kuin hitsaustaito, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tarjoamme monipuolista ja vaihtelevaa työnkuvaa, sillä tuotekirjomme on laaja. Odotamme hyvää työmotivaatiota ja yhteistyökykyä. Arvostamme oma-aloitteista ja aktiivista asennetta! Kokeneet ammattilaisemme opastavat ja auttavat alkuun. 

Hitsaamaan ruostumatonta terästä

Haemme hitsaajaa, jolta sujuu ruostumattomien ohutlevymateriaalien hitsaus ja hionta. Tarjoamamme työ on vaativaa, sillä työn jälki on tuotteissa näkyvästi esillä. Toisaalta työ on vaihtelevaa, sillä tuotekirjomme on monipuolinen. Odotamme hyvää työmotivaatiota ja yhteistyökykyä. Arvostamme oma-aloitteista ja aktiivista asennetta! Kokeneet ammattilaisemme opastavat ja auttavat alkuun. 

Kesätöihin

Etsimme kesätyöntekijää tuotannon töihin. Odotamme hyvää työmotivaatiota ja arvostamme reipasta ja aktiivista asennetta. Tarjoamme työtä kesälle, pois lukien heinäkuun lomaviikot 29-30. 

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiin rekry@teuvan.com 23.5. mennessä.