Tuotantotyöntekijä, Karijoki

Haku voimassa
10.06.2022-31.07.2022
Lyhyt kuvaus
Tehtävä sisältää tuotantoprosessin ja -laadun valvontaa ja ylläpitoa sekä varastointia. Osaamisesi mukaan myös kunnossapidon tehtävät voivat olla osa työtäsi.
Työnantaja
Oy Hartwall Ab
Paikkakunta
Karijoki
Toimiala
Elintarviketeollisuus
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
marjo.lindfors@hartwall.fi tai p. 040 825 8886
Kuvaus

Millainen työkaveri meillä on kiikarissa?

On hienoa, jos sinulla on aiempaa kokemusta tuotantoympäristössä työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Meillä asenne ratkaisee: toivomme sinun olevan aktiivinen, oma-aloitteinen ja myönteinen tyyppi, jonka kanssa muiden on hyvä tehdä töitä. Arvostamme halua kehittyä ja oppia uutta. Pienessä tiimissämme töitä tehdään tiiviisti yhdessä, ja siksi hyvät tiimityöskentelytaidot ovat ensiarvoisen tärkeitä!

Tarjolla vakituinen työ

Etsimme nyt työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Meillä työskennellään sesonkiaikana kahdessa vuorossa, joten tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta tehdä osan vuodesta 2-vuorotyötä.

Meillä pidetään huolta turvallisuudesta erittäin tarkasti ja annamme tehtäviin kattavan perehdytyksen. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä taatusti virkistävät henkilöstöedut: miltä kuulostaa esimerkiksi vapaavalintainen juomakori kuukausittain?

Innostuistko? Hienoa!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi & kutsumme hakijoita haastatteluihin mahdollisesti jo hakuajan aikana. Täytämme tehtävän mahdollisimman pian. 

Hakemuksen voi jättää:  Tuotantotyöntekijä, Karijoki