Lähihoitaja, Otsonkoti, Ähtäri, Kuusiolinna Terveys OY

Haku voimassa
10.06.2022-31.08.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen Otsonkotiin, Ähtäriin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa Otsonkodin palveluvastaava Merja Liesmäki puh. p. 040-182 5756, merja.liesmaki@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Tarjoamme kodinomaista asumista ikäihmisille, joiden toimintakyky on alentunut pitkäaikaissairauden tai ikääntymisen vuoksi ja näin tarvitsevat hoitoa-, hoivaa- ja huolenpitoa ympäri vuorokauden.

Meillä asuu 15 ikäihmistä sekä mahdollisuus asua puolison kanssa. Otsonkodin tilat on remontoitu vuonna 2020 viihtyisäksi ja toimiviksi, täällä on asukkaiden hyvä elää ja hoitajien hyvä tehdä töitä.

Työ on pääasiallisesti 3-vuorotyötä. Toimit lähihoitajana meidän mukavassa ja iloisessa tiimissä jossa työskentelee sairaanhoitaja sekä lähi-perushoitajia.

Työssä edellytetään vastuullisuutta, itsenäistä työotetta sekä tiimityöntaitoja muiden toimijoiden kanssa. Vastaat osaltasi asiakkaan perushoidosta ja lääkehoidon sekä kliinisten toimenpiteiden toteuttamisesta.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikoulututkintoa (lähihoitaja tms.) sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Käytössämme nyt myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!