Ohjaaja, Tervashovi, Alavus, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
10.06.2022-26.06.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveys Oy:n vammaispalveluihin aloituspaikkana palvelukeskus Tervashovi, Alavus.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Henna Perkkiö, p. 0445502976 tai palvelupäällikkö Johanna Hannuksela, p. 0405698765, johanna.hannuksela@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Tervashovi tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille tai vammautuneille aikuisille. Yksiköissä noudatamme aktiivisen tuen toimintamallia, sekä yksilökeskeistä elämänsuunnittelua ja ohjausta.

Ohjaajan työhön kuuluu vammaisten asiakkaiden ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa asumisyksikössä. Haemme kiertävää ohjaajaa alueen vammaispalveluyksiköihin. Aloituspaikkana ja kotiyksikkönä toimii palvelukeskus Tervashovi Alavudella. Ohjaajan valmius kiertää useammassa yksikössä huomioidaan palkkauksessa.

Ohjaajan työ on monipuolista työtä, jossa tärkeää ovat tiimityötaidot, vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen ajatusmaailma. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työtiimin lisäksi monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, laajan työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Käytössämme nyt myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!