Ryhmäavustaja, Linnunlaulu Kuortane, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
10.06.2022-26.06.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme ryhmäavustajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen palvelukeskus Linnunlauluun Kuortaneelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Monica Hautamäki, p. 0401984249, monica.hautamaki@pihlajalinna.fi tai palvelupäällikkö Johanna Hannuksela, p. 0405698765, johanna.hannuksela@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Linnunlaulu tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille tai vammautuneille aikuisille. Yksiköissä noudatamme aktiivisen tuen toimintamallia, sekä yksilökeskeistä elämänsuunnittelua ja ohjausta. Ryhmäavustajan työhön kuuluu vammaisten asiakkaiden avustaminen, ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa asumisyksikössä sekä työ- ja päivätoiminnassa.

Ryhmäavustajan työ on monipuolista työtä, jossa tärkeää ovat tiimityötaidot, vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen ajatusmaailma. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää työskentelyä myös samassa pihapiirissä sijaitsevassa Kuortaneen toimintakeskuksessa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työtiimin lisäksi monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, laajan työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Työssä edellytetään vastuullisuutta, itsenäistä työotetta sekä tiimityöntaitoja muiden toimijoiden kanssa. Vastaat osaltasi asiakkaan avustamisesta ja huolenpidosta sekä viriketoiminnan järjestämisestä asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Hakijalta ei edellytetä sosiaali- ja terveysalan ammattikoulututkintoa mutta kokemus alalta katsotaan eduksi.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Käytössämme nyt myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!