Lähihoitaja (2), Pihlajakallio Alavus, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
10.06.2022-31.08.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajia (4) toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin tehostettuun palveluasumiseen Pihlajakallioon Alavudelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Marja-Liisa Peurala, marja-liisa.peurala@pihlajalinna.fi, 040-6636042, vastaava sairaanhoitaja Outi Kovaniemi, outi.kovaniemi@pihlajalinna.fi,040-1528610
Kuvaus

Pihlajakallio tarjoaa pitkäaikaista asumispalvelua ikäihmisille, jotka tarvitsevat päivittäistä hoitoa ja huolenpitoa. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Työ on pääasiallisesti 3-vuorotyötä, mahdollisuus myös 2-vuorotyöhön. Pihlajakallion lähihoitajana olet osa moniammatillista tiimiä ja toimit yhteistyössä muun muassa sairaanhoitajien, lähihoitajien, fysioterapeutin ja hoiva-avustajien kanssa.

Työssä edellytetään vastuullisuutta, itsenäistä työotetta sekä tiimityöntaitoja muiden toimijoiden kanssa. Vastaat osaltasi asiakkaan perushoidosta ja lääkehoidon sekä kliinisten toimenpiteiden toteuttamisesta.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikoulututkintoa (lähihoitaja tms.) sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Käytössämme nyt myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!