Sairaanhoitaja, Asumisyksikkö Raikula, Ähtäri, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
14.06.2022-31.07.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveyden asumisyksikkö Raikulaan Ähtäriin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Pia-Marika Ojala p.0406684228 pia-marika.ojala@pihlajalinna.fi tai palvelupäällikkö Johanna Hannuksela p.0405698765, johanna.hannuksela@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Raikula tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille tai vammautuneille aikuisille. Yksiköissä noudatamme aktiivisen tuen toimintamallia, sekä yksilökeskeistä elämänsuunnittelua ja ohjausta.

Sairaanhoitajan työhön kuuluu vammaisten asiakkaiden ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa asumisyksikössä sekä yksikön lääkehoidon ja asukkaiden terveyden seurannan vastuutehtävät.

Sairaanhoitajan työ on monipuolista työtä, jossa tärkeää ovat tiimityötaidot, vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen ajatusmaailma.

Edellytämme valitulta henkilöltä sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen viikonloppuja.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Käytössämme nyt myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!