Bioanalyytikko/Laboratoriohoitaja, Alavus, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
20.06.2022-14.08.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 22.8.-7.12.2022 Kuusiolinna Terveyden laboratorioon Alavudelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Marika Hakala 044 5500847 marika.hakala@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Mahdollisesti työ voi jatkua toistaiseksi voimassa olevana työsuhteena.

Laboratoriohoitajan/bioanalyytikon työtehtäviin kuuluvat näytteenotto sekä näytteiden käsittely, kemian ja hematologian diagnostiikka, eritenäytteiden ja mikrobiologisten näytteiden analysointi. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat fysiologiset tutkimukset; spirometriatutkimus, EKG sekä yöpolygrafiatutkimusten ohjeistaminen.

Edellytämme valitulta henkilöltä bioanalyytikon/laboratoriohoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Työ päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Työvuorosuunnittelussa huomioimme henkilökohtaisia toiveita.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.