Sairaanhoitaja, Kuntoutuskeskus Otsonlinna, Ähtäri, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
20.06.2022-04.12.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinnan Terveyden Kuntoutuskeskus Otsonlinnaan Ähtäriin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Riitta Rajalahti p. 040-1825908 ja palvelupäällikkö Riitta Paalanen p. 040-6724399
Kuvaus

Kuntoutuskeskus Otsolinna on 13 paikkainen yksikkö, joka on keskittynyt asiakkaiden erilaisiin kuntoutustarpeisiin. Palveluita ovat mm. lääkinnällinen kuntoutus ortopedisen leikkauksen jälkeen, ikäihmisen toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus, neurologinen kuntoutusjakso, sotainvalidien, sotaveteraanien ja erityisryhmien hoito- ja kuntoutuspalvelut, Kelan kuntoutus sekä avokuntoutuspalvelut.

Teemme tiivistä yhteistyötä kuntoutusosaston kanssa, joten työvuoroja siellä on myös mahdollisia.

Edellytämme valitulta henkilöltä sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, sisältäen myös viikonloppuvuoroja. Myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen työyhteisöömme. Hyvät työsuhde-edut mm. laajan työterveyshuollon, koulutusmahdollisuuksia, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja ePassin. Käytössämme nyt myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!

Haastatteluja ja valintoja saatetaan tehdä jo hakuajan aikana, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.