Sairaanhoitaja, Alavuden kotihoito, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
23.06.2022-01.08.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.7.2022-30.6.2023 kotihoitoon Alavudelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Laura Närhi-Paananen p. 040 5359535, laura.narhi-paananen@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Hannele Kaustinen p. 0400 863862, hannele.kaustinen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Työ on pääasiallisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Kotihoidon sairaanhoitajana olet osa moniammatillista tiimiä ja toimit yhteistyössä muun muassa muiden sairaanhoitajien, lähihoitajien sekä hoiva-avustajien kanssa.

Työssä edellytetään vastuullisuutta, itsenäistä työotetta sekä tiimityöntaitoja muiden toimijoiden kanssa. Huolehdit asiakkaan sairaanhoidollisesta hoidosta ja toimit oman tiimisi lähihoitajien työn tukena. Osallistut asiakkaan tavoitteelliseen fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen toimintakyvyn tukemiseen. Vastaat erilaisten kliinisten toimenpiteiden sekä lääkehoidon toteuttamisesta. Toteutat asiakkaan asianmukaista ja arvokasta elämän loppuvaiheen hoitoa.

Edellytämme valitulta henkilöltä sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Käytössämme nyt myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!