Tuotantoinsinööri, Manor Oy, Kuortane

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Manor hakee TUOTANTOINSINÖÖRIÄ Kuortaneen Lentilän tehtaalle vastaamaan tuotannon töiden läpimenosta ja oikea-aikaisista toimituksista.
Työnantaja
Manor Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Metalliteollisuus
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
p. 0400 721 717 (klo 7-17, myös viikonloppuisin) / Karjalainen
Kuvaus

Manor hakee TUOTANTOINSINÖÖRIÄ Kuortaneen Lentilän tehtaalle vastaamaan tuotannon töiden läpimenosta ja oikea-aikaisista toimituksista.

Huolehdit työturvallisuudesta ja -tyytyväisyydestä sekä hoidat lopputarkastusdokumentoinnit ja tuotannon laatuasiat. Tehtäviisi kuuluu myös toimintojen kehittäminen muun organisaation kanssa. Toimit esimiehenä n. 20 metallialan ammattilaiselle.

 

Odotamme

- metallialan kokemusta mielellään hitsauksen parista

- teknisten piirustusten lukutaitoa

- kokemusta tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä

- soveltuvaa teknistä koulutusta

- halu sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

Eduksi

- esimieskokemus

 

Rooli on monipuolinen kehittyvässä ympäristössä sekä tarjolla joustava ja rento työyhteisö. Ei matkapäiviä, työ tapahtuu ns.

tuotantolaitoksella päivävuorossa. Kilpailukykyiset edut sekä vakaa toiminta isojen asiakkuuksien kanssa. Paluumuuttajia autetaan asunnon löytämisessä.

 

Lisätietoa https://kojokafi.business.site , tiedustelut gsm 0400 721717 (klo 7-17, myös viikonloppuisin) / Karjalainen. Hakemuksena pelkkä CV, jossa titteleiden alla työn olennainen sisältö osoitteeseen jouko@kojoka.fi . Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Potentiaalisia hakijoita Teams –haastatellaan koko ajan. Haku loppuu, kun tekijä on löydetty.

 

Manor Oy on Lentilässä toimiva teräsrakenteita ja koneenosia valmistava Österberg Groupiin kuuluva alihankintakonepaja. Alan ammattilaisia työllistämme n. 30 henkilöä ja budjetoitu liikevaihto 2022 on n. 7,5 milj. €.