Lapiohenkilö kaapelointityöhön, Länsi-Suomen Verkkopalvelut Oy, Kauhajoki

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Etsimme ns. lapiohenkilöä suoraa palkkalistoille tai aliurakkaan. Kohteet Etelä-Pohjanmaalla (Kauhajoki, Kurikka, Seinäjoki).
Työnantaja
Länsi-Suomen Verkkopalvelut Oy
Paikkakunta
Soini / Alavus / Kuortane / Ähtäri / Isojoki / Karijoki / Kauhajoki / Teuva
Toimiala
Maanrakennus
Työn tyyppi
Vakituinen työ / Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Toni Eeva p. O4O 7340 472 tai sähköpostilla toni@lsvp.fi
Kuvaus

Länsi-Suomen Verkkopalvelut Oy on nuorekas, vuonna 2011 perustettu kauhajokinen yritys, jonka ydinliiketoimintaa ovat valokuituverkkojen rakentaminen, asentaminen ja ylläpito. Liikevaihtomme on noin 7 milj € ja olemme vakaassa markkina-asemassa. Toimintamme kehittyessä edelleen tarvitsemme reilun 20 hengen joukkueeseemme vahvistuksia. Etsimme ns. lapiohenkilöä kiireavuksi tai työn sujuessa vakituiseen työsuhteeseen

Pääasia on, että sinulta löytyy innokkuutta, kykyä ja halua oppia uutta, joustavuutta, sekä valmiutta reissuhommiin. Työntekijämme ovat moniosaajia, kaikki auttavat toisiaan eikä samanlaisia työpäiviä tule usein vastaan. Rentoon joukkoomme, työperheeseemme, pääset hyvin sisään, jos omaat positiivisen asenteen, maalaisjärkeä eikä puhelin/some ole liimattuna käteesi koko päivää. Menetetystä vapaa-ajasta saa myös kilpailukykyisen korvauksen. Taskustasi löytyvistä ammattipätevyys- yms. korteista saat plussaa, mutta ne voit opiskella myös ennen töiden alkua.

Lisätietoja antaa Toni Eeva numerosta O4O 7340 472 tai sähköpostilla toni@lsvp.fi.